She's back !

Det bliver sgu ikke bedre….

 

Engang imellem har jeg brug for at fylde ansigtet med en masse krigsmaling. Og når jeg skriver en masse, så er det faktisk ikke sådan det forholder sig – Det virker bare af mange ting når daglig basis egentlig kun indeholder mascara for at indramme trætte hængeøjne. Og har jeg overskud til at påføre den slags, så er det en lille sejr også.
Når mange andre poster billeder af deres udstyr snakker vi jo en seriøs mindre kosmetikbiks her, jeg kan slet ikke se hvor al det krudt skal placeres – Det virker jo som om der er krigsmaling både til ansigt og korpus!!

Så når hele paletten køres i stilling her, og indeholder smørelse til at udglatte rynker (det botox må snart komme på tale), diverse farver til at forme øjnene, en anden bøtte til bryn, og hvad har vi ellers, ja så virker det selvsagt voldsomt.

Jeg har brug for det, nok mest for at minde mit indre om at jeg stadig kan se nogenlunde civiliseret ud, selvom min dagligdag involvere pyjamas frem til kl. 11:30.
Sådan en barseltilværelse er godt nok noget slask! – Og slask er egentlig ikke noget for mig, jeg formår bare ikke at prioritere tøj, før omkring der.

Der er vasketøj fra 2 voksne, 1 røvbanan der tørre al mad og diverse af i sit tøj, og så en baby der ynder at gylpe og/eller overskide sit tøj.
Opvask fra nogenlunde samme antal  % gylperen.
Oprydning fra 1 voksen, der sjældent formår at gøre dette selv (Før hystaden (mig) har rømmet sig vel rigeligt), og 1 røvbanan der er sten sikker på at der kommer en form for rengøringskone udefra mens han er i børnehave.
Og så er der alt det andet man kan dimse rundt og lave. Kaffen drikker jo ikke sig selv, vel. Den er faktisk oftest kold!, jeg bliver helt forskrækket når jeg tager en slurk og jeg næsten brænder tungen. Og så snakker jeg meget i telefon også, sådan nogle sysler skal også klares. Verdens situationen skal gerne klares inden middag.

Så almindeligt tøj, ja det tager altså en rum tid at iføre sig, kan i nok forstå.
Og egentlig er det jo noget pjat med det tøj ikke? Hvem bestemmer man skal have ’rigtige’ bukser på, for at driple ud i bilen med gylperen, for derefter at køre i børnehaven og hente røvbananen ?
Jeg har da før handlet morgenmad i den lokale brugs, iført pyjamas og vist nok gummistøvler hvis jeg husker rigtigt, ellers var det de famøse H2O klipklaps, det betyder ikke det store for mig.

Her er jeg egentlig nok to personer :

  1. Hende der godt kan lide bare at rende rundt i pyjamas med hestehalen sat tilfældigt, hele dagen. Det syn vil jeg foreløbig skåne jer for. Der er vi ikke kommet til endnu, i vores blogger forhold, den tid den sovs som vi siger hvor jeg kommer fra.
  2. Hende der godt kan lide at, dulle sig op i det omfang hun kan finde ud af, uanset om det er fredag og der er alkoholfri vin på menuen, eller det er en møg kedelig tirsdag. Og bemærk venligst at jeg skrev ‘I det omfang jeg kan finde ud af’, der er ikke gået en makeup artist gemt i mig, men jeg begår mig da nogenlunde, og jeg er ret glad for resultatet når samtlige børster og dutter har været i spil.
    Det syn vil jeg til gengæld gerne udsætte jer for.

Personlighedsforstyrret ? – You have no idea 😉

HEY! Hvis du nu er den der irriterende type, så kan du lige zoome ind på panden og mellem øjnene, her snakker vi botox!! Der er sgu da grænser for hvad makeup kan gøre af underværker, åbenbart.
Ingen filtre er brugt, bare lidt småjustering på lyset, og dog ikke nok til at udglatte pande og diverse andre skavanker.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

She's back !